پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ خرداد ۱۳۸۴، ۱۸:۴۷

در آستانه خروج آنها از اين منطقه اعلام شد :

خانه هاي يهوديان غزه تخريب مي شود

در پي موافقت مقامات فلسطيني و اسرائيلي بر سر خروج يهوديان مستقر در نوار غزه، 700 خانه تخريب خواهد شد.

به نقل از خبرگزاري مهر به نقل از رويترز، كاندوليزا رايس وزير امور خارجه آمريكا در سفري كه به فلسطين اشغالي  و نوار غزه داشت به خبرنگاران گفت مقامات فلسطيني و اسرائيلي بر سر خروج يهوديان مستقر در نوار غزه به توافق رسيدند. 

وي اين توافق را تصميمي تاريخي در حل و فصل مشكلا ت خاورميانه عنوان كرد.

در پي اجراي طرح خروج يهوديان از نواز غزه قرار است 700 خانه كه محل سكونت يهوديان ساكن اين منطقه است تخريب شود.

 مقامات فلسطيني و اسرائيلي قرار است بر روي اجراي كامل اين پروژه نظارت داشته باشند.

مقامات فلسطيني نيز اظهار تمايل كرده اند كه مي خواهند ويلاهاي 21 منطقه يهودي نشين را تخريب كرده تا بتوانند به منظور حل مشكل مسكن ميليون ها فلسطيني بي خانمان به جاي آنها آپارتمان هاي چندين طبقه بسازند .

كاندوليزا رايس، وزير امور خارجه آمريكا امروز در يك كنفرانس خبري در اورشليم در ابن خصوص به خبرنگاران اظهار داشت :" بر اساس توافق ايجاد شده بر سر تخريب خانه هاي يهوديان مستقر در اين منطقه ، دو طرف در راستاي تحقق اين امر و تخريب و پاكسازي منطقه از حضور يهوديان اقدامات لازم را به عمل خواهند آورد.

کد خبر 197286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha